Kan sponsor et foreldreløst
Kan Gi et foreldreløst stipend for høyere utdanning
Kan Støtte en hel foreldreløse familie med grunnleggende

Saymas far døde av hjerneslag da hun var veldig ung, og etterlot moren som den eneste forsørgeren. Saymas mor jobbet som privatlærer og gjorde sitt beste for å forsørge barna sine.
Etter å ha blitt registrert i programmet for foreldreløse sponsorer, fikk Sayma og søsknene hennes dekket skolepengene og begynte å blomstre akademisk.
Saymas eldste søster ble uteksaminert med en grad i økonomi, mens hennes yngre søster studerer filosofi ved Bangladeshs universitet. Hennes yngre bror går på skolen.
Sayma har fått flere priser, inkludert å vinne toppprisen i en kreativ talentsøkkonkurranse fire ganger mellom 2016 og 2021. Hun vant også førsteplassen i en poesikonkurranse og mottok flere gaver i form av stipender.
Nå som 17-åring bruker Sayma kunnskapen sin til å undervise andre barn i området hennes. Hun ønsker å bli gynekolog, for å gi gratis behandling til de som ikke har råd til å betale.
Sayma sier at Islamic Relief har gitt henne den støtten hun trenger for å forfølge drømmen hennes, og at hun og familien hennes er evig takknemlige overfor giveren.

Ved å tilby ernæringstjenesterhelsetjenestervannløsninger, utdanning og levebrødsløsninger, i tillegg til å strebe etter å takle kritiske problemer, inkludert kjønnsbasert vold, barnearbeid og klimaendringer, som påvirker lokalsamfunn og spesielt unge jenter, er vi ikke bare ute etter å endre fremtider; VI REDDER LIV. 

Støtt barn i nød idag!

Islamic Relief Norge © 2024 | Alle rettigheter reservert| Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR