500 kr per måned:Afghanistan, Albania, Bangladesh, Bosnia, Tsjetsjenia, Etiopia, India, Indonesia, Irak, Jordan*, Kenya, Kosovo, Libanon**, Mali, Malawi, Niger, Palestina (Gaza), Pakistan, Somalia, Sør Afrika, Sri Lanka, Sudan, Tunisia, Tyrkia***, Jemen

Saymas far døde av hjerneslag da hun var veldig ung, og etterlot moren som den eneste forsørgeren. Saymas mor jobbet som privatlærer og gjorde sitt beste for å forsørge barna sine.
Etter å ha blitt registrert i programmet for foreldreløse sponsorer, fikk Sayma og søsknene hennes dekket skolepengene og begynte å blomstre akademisk.
Saymas eldste søster ble uteksaminert med en grad i økonomi, mens hennes yngre søster studerer filosofi ved Bangladeshs universitet. Hennes yngre bror går på skolen.
Sayma har fått flere priser, inkludert å vinne toppprisen i en kreativ talentsøkkonkurranse fire ganger mellom 2016 og 2021. Hun vant også førsteplassen i en poesikonkurranse og mottok flere gaver i form av stipender.
Nå som 17-åring bruker Sayma kunnskapen sin til å undervise andre barn i området hennes. Hun ønsker å bli gynekolog, for å gi gratis behandling til de som ikke har råd til å betale.
Sayma sier at Islamic Relief har gitt henne den støtten hun trenger for å forfølge drømmen hennes, og at hun og familien hennes er evig takknemlige overfor giveren.

Ved å tilby ernæringstjenesterhelsetjenestervannløsninger, utdanning og levebrødsløsninger, i tillegg til å strebe etter å takle kritiske problemer, inkludert kjønnsbasert vold, barnearbeid og klimaendringer, som påvirker lokalsamfunn og spesielt unge jenter, er vi ikke bare ute etter å endre fremtider; VI REDDER LIV. 

Støtt barn i nød idag!

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR