Hver dag går mennesker modig frem og identifiserer seg som ofre av kjønnsbasert vold og overgrep. Hos Islamic Relief står vi sammen med alle ofre og overlevende av alle former for kjønnsbasert vold.

Islamic Relief har deltatt de siste 9 årene i den årlige globale kampanjen: 16 Days of Activism against Gender-Based Violence som går fra 25. november (internasjonale dag for avskaffelse av vold mot kvinner ) til 10. desember (menneskerettighetsdag). Vår organisasjon har jobbet for å belyse dette

kritisk global menneskerettighetskampanje slik at vi sammen kan strebe etter å få slutt på kjønnsbasert vold på tvers av lokalsamfunnene vi jobber for.

Vi mener at overgrep er en forbrytelse uten grenser fordi det påvirker millioner av mennesker over hele verden hver dag, og det er derfor 16 Days-kampanjen er så viktig. 

Ved å gå sammen på disse dagene ønsker vi å øke bevisstheten om alle former for overgrep og hva vi må gjøre for å redusere den ødeleggende virkningen. Vi trenger empati og handling mer enn noen gang, og 16 Days er en ideell plattform for å synliggjøre det faktum at vi sammen kan få dette til.

Sammen kan vi øke bevisstheten rundt om i verden og strebe etter å få slutt på det.

Vi starter #16DaysofActivism med en melding: Vi står imot vold mot kvinner og jenter

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR