kan gi hygiene og vannlagringssett til en familie i Afghanistan
kan gi en matpakke til en familie i Afghanistan i en måned
kan gi ly til en familie i Afghanistan
Tast inn beløp

Millioner av afghanere sliter med å sette mat på bordet på grunn av en av de verste tørkene Afghanistan har opplevd. Denne situasjonen forsterkes ytterligere av pågående politisk usikkerhet og konflikt. Familier har blitt tvunget til å flykte fra hjemmene sine på jakt etter sikkerhet.

Siden juli har over 10 000 mennesker offisielt ankommet til hovedstaden Kabul, og flere tusen bor uten ly i forskjellige deler av byen, noe som gjør dem spesielt sårbare. Vurderinger om sikkerhet pågår andre steder også, for eksempel i Nangarhar hvor 28 000 mennesker fra Kunar angivelig har blitt tvunget til å flykte.

Islamic Relief Afghanistan er på bakken og har startet en beredskaprespons.

 

Doner nå og hjelp til å redde liv.

Hva skjer i Afghanistan?

Afghanistan har blitt herjet av konflikt i flere tiår. Politisk usikkerhet og en tredje bølge av Covid-19 har gjort at millioner av mennesker trenger akutt humanitær hjelp. Hele landet står nå overfor moderat til alvorlig tørke. Eksperter sier at det er en av de verste tørkene på flere tiår når det gjelder størrelsen på tørkeområdet. 14 millioner mennesker i Afghanistan står overfor en matkrise. Dine donasjoner er sårt nødvendige for å redde liv i Afghanistan, vennligst doner nå.

Islamic Relief er på bakken i Afghanistan

Islamic Relief har jobbet i Afghanistan i over 20 år, vi var en av få hjelpeorganisasjoner som fortsatte å jobbe i Afghanistan under militære angrep, og våre kontorer i Kabul, Balkh, Jalalabad og Bamyan er åpne i dag. Nylig har teamene våre på stedet distribuert 13 061 matpakker til de mest sårbare familiene i provinsene Kabul, Nangarhar, Balkh, Bamiyan og Kapisa. Distribusjon av kjøtt fra Qurbani til over 10 000 familier har også blitt gjennomført. Vår hjelperepons på Covid-19 i Afghanistan har nådd over 308 514 mennesker, og vi fortsetter å øke bevisstheten og støtte kvinner som står overfor kjønnsbasert vold.

 

Doner nå og hjelp oss med å fortsette vårt livreddende arbeid i Afghanistan.

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR