Med Islamic Reliefs qurbani-program hjelper ditt offer noen av verdens fattigste familier. I fjor nådde våre qurbani kjøttpakker mer enn 3 millioner mennesker i 28 land. Blant dem vi hjalp var 26 år gamle Aset fra Tsjetsjenia.

«Mannen min er bygningsarbeider og er alltid på utkikk etter arbeid slik at vi kan gi familien vår mat. Jeg er husmor, og vi har fire barn, min eldste er 10 og min yngste er 2 år gammel.

«Nylig har mannen min blitt ansatt for å bane en manns hage. Det er hardt arbeid, men Alhamdulillah, han har alltid en eller annen jobb.

«Vi spiser vanligvis kjøtt når våre slektninger forsyner oss med det. Min mann og jeg har begge omsorgsfulle familier som hjelper oss når de kan. Med vår nåværende inntekt klarte vi ikke å ofre et dyr for qurbani i år.

«Vi kjøper normalt ikke kjøtt; det er dyrt, og vi har ikke penger til det. Jeg steller en liten hage der vi dyrker litt grønnsaker, og vi har noen frukttrær. Så, med Allahs hjelp, gir hagen vår litt mat, og vi kjøper noen andre ting fra pengene som mannen min tjener.

 

“Jeg mater barna mine vegetariske retter mesteparten av tiden; de ber om kylling og kjøtt, men vi kan ikke gi dem det akkurat nå. Mannen min trenger også styrke på grunn av alt det fysiske arbeidet han gjør.

«Forholdene våre er ganske anstendige sammenlignet med noen andre mennesker. Vi er ikke rike, men lykke ligger ikke i rikdom alene. Alhamdulillah, barna våre er friske, for alt annet gjør vi en innsats og er tålmodig.

«Eid er en vakker høytid, Allah viser oss med sin barmhjertighet, og folk blir inspirert til å gjøre gode gjerninger og støtte de som trenger det. Qurbani-kjøttpakken fra Islamic Relief er en god støtte for familien min, den vil vare lenge og barna mine vil være lykkelige.

«Jeg føler meg så takknemlig for dette kjøttet! Det er så hjertevarmende å vite at våre brødre og søstre fra utlandet tenker på mennesker som oss. De har gjort barna mine så lykkelige, så må Allah velsigne dem og også gjøre dem lykkelige, sier Aset.

Donér i dag slik at familier som Asets kan nyte de velsignede dagene uten å bekymre seg for hva de vil spise.

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR