500 kr per måned:Afghanistan, Albania, Bangladesh, Bosnia, Tsjetsjenia, Etiopia, India, Indonesia, Irak, Jordan*, Kenya, Kosovo, Libanon**, Mali, Malawi, Niger, Palestina (Gaza), Pakistan, Somalia, Sør Afrika, Sri Lanka, Sudan, Tunisia, Tyrkia***, Jemen

Shyhrete har ingen minner om faren sin, som døde da hun var to år gammel, og etterlot moren for å ta seg av henne og hennes fem søsken.
Tre av hennes eldre søstre er nå gift, og Shyhrete bor sammen med sin mor, søster og bror. Familien er helt avhengig av sosialhjelp og støtte fra Islamic Relief.
Med den støtten har de kunnet kjøpe tomt for jordbruk, samt ei ku og fugler. Shyhretes søsken hjelper moren sin rundt i huset og med gårdsdriften siden hun har dårlig helse.
Shyhretes studier går veldig bra, men fotball er hennes lidenskap, og det har alltid vært drømmen hennes å bli profesjonell i.        15-åringen har spilt på skolelag i årevis og spiller nå for en lokal klubb i tillegg til å representere Kosova i U16-gruppen.

“Jeg er en av de beste spillerne i laget mitt,” sier Shyhrete, og legger til at laget snart vil begynne å delta i internasjonale konkurranser. Islamic Reliefs støtte har betalt for trening, reise og andre utgifter rundt skole og sport.
“Jeg er veldig glad for at jeg realiserer drømmen min,” sier Shyhrete. “Jeg håper at jeg i nær fremtid kan gi håp til andre og hjelpe andre mennesker i nød.”

“Allahs sendebud (fvmh) sa: ‘“JEG OG PERSONEN Den som passer på en foreldreløs og forsørger ham, vil være i paradis på denne måten (sett pekefingeren og langfingeren sammen» (Bukhari)

Ved å donere, eller sponse et foreldreløs barn, kan du bidra til å redde og transformere livene til sårbare barn over hele verden

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR