Søndag 3. april 2022

Mange syriske familier flyktet til nabolandet Libanon for sikkerhet midt i den langvarige krisen, og etterlot sine liv og eiendeler. Å måtte bygge opp livene sine fra bunnen av er en utfordring. Noen familier sliter med å mate barna sine og vet ikke hvor deres neste måltid kommer fra.

“Jeg har kroniske helsetilstander som høyt blodtrykk og problemer med bein og nervesystem. Mannen min lider av nyreproblemer, og vi har brukt mye penger på operasjoner, sier Amina, som nå bor i en flyktningleir i Libanon.

“Situasjonen vår var veldig vanskelig. Mannen min prøvde å finne arbeid, men fant ingenting, og helsen hans ble stadig dårligere. I Syria bodde vi i vårt eget hus. Vi plantet åkrene våre med aprikoser, epler, poteter og bønner, og vi var fornøyde”

«Da krisen startet, ble vi tvunget til å flykte. Vi nådde endelig denne leiren, og vi er trygge nå, men jeg bekymrer meg mye for barna mine og deres fremtid, spesielt jentene mine»

“Matpakken vi mottar fra Islamic Relief er veldig viktig for oss siden vi normalt ikke har råd til å kjøpe selv. Det er så stor hjelp. Barna mine spør alltid om mat, og vi har ikke råd til å kjøpe noe.

“Jeg vil takke alle som hjelper oss, veldedige organisasjonen og dens givere. Jeg ber Allah om å hjelpe oss alle, sier Amina.

Denne ramadanen kan du hjelpe oss å nå enda flere sårbare mennesker. Bruk kraften som Allah har gitt deg til å redde liv og løfte folk ut av fattigdom. Doner i dag.

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR