Lørdag 23. april 2022.

Islamic Reliefs Foreldreløse Sponsoravtale Program støtter omsorgspersoner til barn som har mistet én eller begge foreldrene sine. Familien mottar et fast stipend for å dekke kostnadene til barns grunnleggende behov og utdanning, og de drar ofte nytte av tilleggsintervensjoner som hjelp til helsetjenester og matutdelinger.

Programmet forbedrer livene til barn som Asma* fra Pakistan, som mistet faren sin i en bilulykke da hun var 3 år gammel.

Ytterligere tragedie rammet videre da hun mistet moren sin 2 år senere. Hun og hennes to søstre ble deretter tatt for å bo hos tanten sin i en annen by.

Asma syntes det var vanskelig å tilpasse seg sitt nye liv. Tanten hennes hjalp henne med å finne seg til rette i det nye miljøet, men hadde ikke råd til å sende henne på skolen.

Deretter ble Asma registrert i Islamic Reliefs program for foreldreløse sponsorer. Nå kan Asma gå på skolen, og begynner endelig å skape nye muligheter.

«Jeg liker denne skolen veldig godt. Jeg liker å gå på skolen fordi jeg liker lærerne mine og jeg har venner her. Vi studerer og leker sammen, sier Asma.

Denne ramadan kan du hjelpe oss å nå enda flere sårbare barn. Bruk kraften som Allah har gitt deg til å bidra til å skape lysere fremtider og løfte folk ut av fattigdom. Doner din zakat med Islamic Relief i dag.

*Navn endret for barnebeskyttelse.

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR