500 kr per måned:Afghanistan, Albania, Bangladesh, Bosnia, Tsjetsjenia, Etiopia, India, Indonesia, Irak, Jordan*, Kenya, Kosovo, Libanon**, Mali, Malawi, Niger, Palestina (Gaza), Pakistan, Somalia, Sør Afrika, Sri Lanka, Sudan, Tunisia, Tyrkia***, Jemen

Å vokse opp uten far var vanskelig for Moctar, og mor tok seg av ham og hans syv søsken alene.  Foreldreløse sponsorprogrammet bidro til å lindre noe av belastningen på Moctars mor ved å dekke blandet annet skolepengene og klærne.

 Moctar ønsket alltid å studere for å gjøre moren sin stolt, og for å kunne ta vare på henne slik hun hadde gjort for ham hele livet.  Han fokuserte på skolearbeidet, fast bestemt på å vise sponsoren sin hvor mye godt støtten deres gjorde.

Moctar har blitt 25 nå, og har en mastergrad i internasjonal rett og en grad i logistikk og transportledelse.  Hans imponerende kvalifikasjoner hjalp ham til å få en praksisplass ved Islamic Reliefs Mali-kontor.

 «Jeg takker Allah, foreldrene mine og Islamic Relief for deres innsats. Takket være den støtten fra sponsoren min, var jeg i stand til å studere under de rette forholdene, sier Moctar.

 «Sponsorprogrammet har åpnet døren til suksess for meg og har tillatt mange foreldreløse barn å gå på skole og studere.  Jeg kan si at uten sponsorprosjektet hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.

 “Vennligst se etter måter å fortsette å sponse foreldreløse, fordi det er mange som er i nød.” Sier Moctar Ved å donere, eller sponse. et foreldreløs barn, kan du bidra til å redde og transformere livene til sårbare barn over hele verden!

Bli fadder idag, og støtt et foreldreløst. 

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR