Qurbani betyr offer. Hvert år i den islamske måneden Dhul Hijjah slakter muslimer over hele verden et dyr – en geit, sau, ku eller kamel – for å gjenspeile profeten Ibrahims vilje til å ofre sin sønn Ismail, for Guds skyld.

I 2022 vil Qurbani-distribusjonene ha som mål å nå flere mennesker enn noen gang før.

Millioner av mennesker sover sultne hver dag. Barn rammes hardest. For mennesker uten grunnleggende matvarer, er kjøtt en luksus. Mange av dem går i flere måneder og til og med år uten å ha noe kjøtt.

Gi din Qurbani i dag.

Qurbani gir håp

Gjennom våre liv bringer hver og en av oss ofre for å hjelpe våre venner, familie og naboer. Ved å ofre det vi har for å hjelpe de som trenger det, tilbyr vi avgjørende solidaritet og håp. Akkurat nå kjemper 1 av 9 mennesker over hele verden mot kronisk sult. Imidlertid er det håp: Ved å gi Qurbani kan du mate en familie som trenger denne Eid.

De første ti dagene av Dhul Hijjah er de mest hellige dagene i året, elsket av Allah (SWT). Derfor, ved å gi til Islamic Relief, kan du høste gevinsten av denne velsignede måneden. Som Allah forteller oss i den hellige Koranen:

«Så vend i bønn til din Herre og ofre.»  (108: 2)

Qurbani til over tre millioner mennesker

Bare i fjor gjorde donasjonene oss i stand til å levere kvalitetskjøtt til over 3 millioner sårbare mennesker i 34 land som Bangladesh, Afghanistan og Syria. Alhamdulillah, donasjonene dine ga en kritisk proteinkilde til sårbare familier og enkeltpersoner over hele verden.

Her i Islamic Relief sørger vi for at bare kjøtt av beste kvalitet blir brukt – alt ofret i henhold til profetisk tradisjon. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet, og vi har kontakt med lokale leverandører for å hjelpe lokale økonomier til å blomstre.

Så når vi husker profeten Ibrahims (AS) kamp og dedikasjon til å ofre for Allahs skyld, gjør ditt offer med Islamic Relief og støtte en familie i nød.

 

Donér din Qurbani nå.

 

Din Qurbani-donasjon kan bringe et smil på ansiktene til millioner av mennesker på de velsignede dagene til Eid.

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR