500 kr per måned:Afghanistan, Albania, Bangladesh, Bosnia, Tsjetsjenia, Etiopia, India, Indonesia, Irak, Jordan*, Kenya, Kosovo, Libanon**, Mali, Malawi, Niger, Palestina (Gaza), Pakistan, Somalia, Sør Afrika, Sri Lanka, Sudan, Tunisia, Tyrkia***, Jemen

“Jeg føler meg veldig glad for å få muligheten til å uttrykke all min takknemlighet for Islamic Relief,” sier Romina, som bare var seks år gammel da faren hennes døde.

“Alt var veldig vanskelig for meg og familien min, spesielt for moren min, som oppdro oss alene,” legger hun til.

Rominas bror var syk og trengte behandling, men til tross for utfordringene de møtte, mistet familien “aldri håpet på Allahs kjærlighet og barmhjertighet,” sier Romina.
Tre år etter faren død ble Romina registrert i programmet for foreldreløse sponsorer, hvor hun mottok økonomisk støtte og deltok i aktiviteter for å øke trivselen hennes.
Med programmets støtte fullførte Romina (24) skolegangen med utmerkede resultater og gikk på medisinsk skole for å bli sykepleie. Hun jobber nå som barnesykepleier på et sykehus.

“Jeg er veldig glad for øyeblikket. Nå er det jeg som bidrar til å hjelpe mennesker i nød”

«Jeg var en liten jente med mange drømmer, en jente med stor kjærlighet til livet, familien, bøker og skolen også. En jente som likte å lese, lære språk og nye ting, ta vare på andre og gå ut med venner.»

«Å være en del av Islamic Relief gjorde meg til en jente som elsker kunnskap, som tør å kjempe for alle drømmene sine og ambisjon jeg ønsker å oppnå i livet. Deres store støtte i min oppvekst er en av tingene jeg alltid vil takke for.»

“Jeg er nå en ung dame full av takknemlighet for alle de som, gjennom deres støtte og hjelp, ble til min andre familie, og for alle de fantastiske ansatte, som alltid har tatt imot oss med kjærlighet og smil.”
Romina sier “Jeg har ikke ord,” for å uttrykke sin takk for, “hvert vakkert øyeblikk dere har gitt meg og familien min, for drømmene dere bidro til å realisere.”

“Allahs sendebud (fvmh) sa: ‘“JEG OG PERSONEN Den som passer på en foreldreløs og forsørger ham, vil være i paradis på denne måten (sett pekefingeren og langfingeren sammen» (Bukhari)

Ved å donere, eller sponse et foreldreløs barn, kan du bidra til å redde og transformere livene til sårbare barn over hele verden

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658

RASK DONER KR