Gir 2 MADRASSER OG 2 TEPER I YEMEN
Gir 600KG DRIVSTOFF I OPP TIL 3 MÅNEDER I SYRIA
Gir MATPAKKE OG 3 TEPER I AFGHANISTAN
Tast inn beløp

Mens temperaturen synker i Norge, og vi begynner å sette på varmen, for millioner i verden representerer vinteren en kamp for å overleve.

Mens temperaturen synker og nådeløse vinteren er i full gang, familier som lever i provisoriske telt eller ødelagte bygninger har lite til å beskytte dem mot tøffe værforhold.

FN har estimert at siden pandemien, ytterligere 75 millioner mennesker kan ha blitt presset til å leve i ekstrem fattigdom innen utgangen av året.

 Det totale antallet mennesker som lever i ekstrem fattigdom kan nå 800 millioner i året! For disse menneskene betyr vinterens temperaturer og tøffe vær en stadig større kamp for å overleve. En kamp for å mate seg selv, en kamp for å holde varmen, en kamp for å holde seg trygge og en kamp for å leve.

 Det er imidlertid håp.

I mange land, som for eksempel Afghanistan, hvor kontinuerlig konflikt har etterlatt millioner i ytterste fattigdom, familier står ovenfor det smertefulle valget mellom mat eller beskyttelse mot kulde da de ikke har midler for begge alternativene.

I Syria er situasjonen verre enn noensinne. Nesten halvparten av alle syrere har blitt tvunget til å flykte fra hjemme sine på leting etter trygghet. Mange familier sover nå i midlertidig husly, med lite eller ingen varme.

Ved å donere til Islamic Relief vinter appell  kan du hjelpe mennesker i nød over hele kloden.  Du kan redde liv! I fjor, gjennom din sjenerøse støtte, ga vi vinter støtte til mer enn 435 000 mennesker i 17 land.  Støtte var i form av varme klær, tepper og varmeovner.

 Denne vinteren er flere mennesker enn noen gang før i desperat nød. Islamic Relief er fast bestemt på å nå enda flere individer i år. I år lover vi å gi over 72.000 vinter-kit som støtter over 455 000 mennesker i 17 land.

Ved å donere 2000kr kan du gi Matpakke og 3 tepper i Afghanistan

Ved å donere 1050kr kan du gi Klær og madrasser i Pakistan

Ved å donere 4000kr kan du gi Matpakke og ved i Albania

Ved å donere 1500kr kan du gi 2 tepper og 2 madrasser i Yemen

Ved å donere 1000 kan du gi 600 kg drivstoff i opptil 3 måneder i Syria

 Vennligst hjelp sårbare familier med å overleve denne sesongen. 

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658