Mer enn 455 000 sårbare mennesker skal motta livsviktige gjenstander for å hjelpe dem å overleve det harde vinterværet, takket være stor hjertede støttespillere for Islamic Relief.  Blant dem er folk som Suggani (73), som opplever en hard vinter i Nepal.

“Min mann og jeg får noen penger fra trygdefondet fra myndighetene som hjelper oss å overleve,” sier Suggani. «Vi jobber også som arbeidere for å tjene penger når vi kan.

“Vi eier et lite stykke land i nærheten av en elvebredd, men vi klarer ikke å dyrke avlinger siden flom ødelegger avlingene våre i regntiden. Vi har ikke et ordentlig hjem, vi bor i en hytte som ikke kan beskytte oss mot kulde, vind eller regn.»

Livet til det eldre paret blir enda vanskeligere når temperaturene synker om vinteren.

«Om vinteren blir livet vårt veldig vanskelig på grunn av den ekstreme kulden. Vi kan ikke stå opp tidlig og jobbe ute. Vi tilbringer tid i hytta vår, vi tenner bål for å varme opp kroppen vår. Ettersom vi har blitt gamle, har vintrene blitt harde for oss. Vinteren er en fiende for folk i alderdommen som oss: vi blir syke, og livene våre blir mer smertefulle enn normalt.»

Vinter overlevelses pakker paret mottok fra Islamic Relief i fjor gjorde en stor forskjell, sier Suggani.

«Støtten vi fikk fra Islamic Relief hjelper fattige mennesker som oss. Vi ville ikke ha råd til vinter pakke av så god kvalitet, vi kan nå ha varmt vann og sove i en varm seng. Jeg vil gjerne si takk til alle menneskene som støtter oss.»

Denne vinteren er det flere enn noen gang før i desperat nød. Islamic Relief jobber utrettelig for å lette deres lidelser ved å dele ut viktige vinter overlevelses pakker til sårbare familier i 17 land.

Vennligst hjelp folk som Suggani med å overleve denne sesongen: gi sjenerøst til vår vinterappell.

Islamic Relief Norge © 2022 | All Rights Reserved | Veldedighets nummer: 919 852 658